” اشتغال بامور در ایّام متبرّکه منصوصه از محرمات حتمیّه
… موظّفین ادارات و اطفالی که بمدارس اغیار میروند باید کمال سعی را در تحصیل اجازه معاف شدن بنمایند در صورت عدم قبول و امکان ، مطیع و منقاد باشند …. در خصوص خبّاز ها و قصّابها و صاحبان اینقبیل مشاغل در نقاطی که مشاغل مزبوره منحصر باحبّاء است سؤال نموده بودید که دراین قسمت استثنائی در ایّام محرّمه متبرّکه برای آنان هست یانه ؟
فرمودند بنویس کسر حدود بهیچوجه من الوجوه جائز نه و استثنائی مقبول و محبوب نبوده و نیست . سستی و تهاون در این موارد علت ازدیاد جرأت و جسارت دشمنان امراللّه خواهد گشت “.
ص ٤-١٣ ج ٤ امر و خلق و از خط چهارم ص ٢١١ منتخبات توقیعات مبارک
حضرت عبدالبهاء جلّ ثنائه در لوح میرزا محمّد حسین ابن میرزا احمد علی نیریزی میفرمایند قوله العزیز: “… هو اللّه ای ثابت بر پیمان نامه شما رسید از کثرت مشاغل جواب مختصر مرقوم میگردد. در ایّام سنه نه روز اشتغال بشغلی فی الحقیقه جائز نه بعضی نصوص الهیّه و بعضی قیاس بآن؛ یوم اوّل و ثانی محرّم، سه روز عید رضوان، یوم هفتادم نوروز و یوم نیروز و یوم بیست و هشتم شعبان و یوم پنجم جمادی الاولی … این نه روز اشتغال
بکسب و تجارت و صناعت و زراعت جایز نه. و همچنین اجرای مقتضای مناصب و وظایف یعنی اجرای خدمت حکومت و علیک البهآء الأبهی. عع”
ص ۳۵۶_۳۵۷ گنجینه حدود واحکام
کانال طلوعی دیگر (http://Tlgrm.in/tolouidigar)