پاسخ به شبهات وارده بر دیانت بهائی

نجات فلسطینیان از قحطی توسط حضرت عبدالبهاء

تصاویر: سند تاریخی Religious Bodies: 1936 Vol 2 Part1 Page 80 انتشارات وزارت تجارت آمریکا بخش آمار که کمک حضرت عبدالبهاء به قحطی زدگان را شرح میدهد.

حضرت عبدالبهاء در کودکی به همراه حضرت بهاءالله و خانوادشان،۵۰ سال قبل از تشکیل اسرائیل به شهر عکا در قلمرو عثمانی که فلسطین نام داشت تبعید شدند.ده ها سال از درون زندان رهبری و هدایت جامعه را ادامه دادند.

در زمان جنگ جهانی به مدت چهار سال برخی از شهرهای فلسطین به خاطر بمباران قابل کشاورزی نبود. حضرت عبدالبهاء از قبل زمینهایی را در حاشیه دریای جلیله و رود اردن خریداری کرده بودند و بهائیان در آنها گندم و غلات می کاشتند.

در هنگام قحطی، حضرت عبدالبهاء دستور دادند که آذوقه ها را بین مردم شهرهای نیازمند تقسیم کنند.در این تقسیم هیچ تبعیضی قائل نبودند و همه انسانها را برابر میدانستند. پیر و جوان و ترک و عرب و مسلمان و یهودی و مسیحی، حتی سربازانی که ماهها در شرایط سخت میجنگیدند. بدون این کمکها شاید هزاران نفر از مردم فلسطین در این قحطی از گرسنگی تلف میشدند. این عشق به حضرت عبدالبهاء را که برای همیشه در قلب مردم فلسطین باقی ماند میتوان در عکسهای مراسم تشییع رمس آنحضرت بوضوح دید، که هزاران نفر از مردم محلی، کشیشها، مفتیها،روزنامه نگاران و سران حکومتی برای ادای احترام حضور پیدا کرده بودند.

به پاس سالها خدمت بشر دوستانه، دعوت به صلح و اتحاد و‌محبت، ضدیت با نژادپرستی و دفاع از حقوق سیاهان و نجات مردم از قحطی و گرسنگی، پادشاه وقت انگلستان «جرج پنجم» از حضرت عبدالبهاء با اعطای نشان افتخاری انگلستان، نشان «شهسوار» Knighthood یا به اختصار KBE قدردانی کرد. مردم فلسطین از دست امپراطوری مستبد عثمانی پس از ده ها سال خلاص میشوند. حضرت عبدالبهاء نیز در لوحی بطور غیر مستقیم پادشاه انگلستان را به «عدالت گستری» سفارش میفرمایند و برای توفیق در این راه دعا میکنند: «بار الها سراپرده‎ ‎ی عدالت در این سرزمین برپا شده است… پروردگارا امپراتور بزرگ ژرژ پنجم پادشاه انگلستان را به توفیقات رحمانیت ‏موید بدار و سایه‎ ‎ی بلند پایه‎ ‎ی او را بر این اقلیم جلیل ( فلسطین ) پایدار ساز».

لقب «شهسوار» یا KBE به افراد زیادی اعطاء شده است از جمله: محمد عبدالسلام فیزیکدان و برنده جایزه نوبل، بیل گیتس که با مایکروسافت جهان تکنولوژی را شکل داد، هلن سوزمن فعال ضد آپارتاید آفریقای جنوبی، آلبرت شویتزر پزشک آلمانی که فیلم زندگی او در سال ۲۰۱۵ ساخته شد.


Hosham.nikbakht(https://t.me/bahai19)