تحصیل کنم یا به جامعه خدمت نمایم؟
کار و شغل شخصی ام را ادامه دهم یا برای بهبود وضعیت دیگران تلاش کنم؟
امروزه وقت و انرژی جوانان، کم و بیش، درگیر مسائل گوناگونی مانند انتخاب رشته تحصیلی، شغل مناسب، انتخاب همسر ، اوقات فراغت و تفریح، و سلامت جسمانی میشود. اما معمولاً هر یک از این مسایل به طور جداگانه و بدون توجه به مسایل دیگر مورد بررسی قرار میگیرند. نگرش چند پاره به ابعاد مختلف زندگی بدون بررسی روابط میان ابعاد مختلف آن، معمولاً افراد را قربانی تصمیمهای اشتباه میکند و در پاسخ به پرسشهای اساسی درباره الگوی مناسب برای یک زندگی متعادل و منسجم ناتوان میسازد.
عدم برخورداری از یک رهیافت منسجم و متعادل در زندگی، سبب اضطراب و سردرگمی میشود. زندگی با روحیه خدمت، به جوانان کمک میکند تا الگویی از حیات به دست آورند که جنبههای متنوع آن، به عنوان عناصر مکمل یکدیگر شناخته شوند. چگونه میتوان زندگی خود را به نحوی اداره کرد تا جنبههای مختلف آن، مکمل یکدیگر باشد؟
بسیاری از جوانان قطع نظر از اوضاع اجتماعیشان خواهان رشد روحانی و عقلانی هستند و مشتاقند تا به جامعه انسانی خدمت کنند. آرزوی ایجاد تغییری سازنده و ارائۀ خدمات هدفمند که هر دو از ویژگیهای این مرحله از زندگی است، نه منحصر به نژاد یا ملیت و نه وابسته به موقعیت مالی و مادی است. جوانان دارای قوای شگفتانگیز بسیاری هستند و آنچه اهمیت بسیار دارد، هدایت این قوا در مجاری صحیح است.
خدمت خالصانه، فرصتی برای رشد و پرورش استعدادهای منحصر به فرد شخصی و در عین حال توانمندی فرد برای مشارکت در پیشرفت اجتماعی را فراهم میسازد.
همچنان که جوانان در مسیر مشارکت خود برای بهسازی دنیا گام بر میدارند، ظرفیت آنها برای استفاده از قوای معنوی و اجتماعی به عنوان سازندگان تمدن جدید انسانی، چندین برابر افزایش مییابد.
لینک صفحۀ “نقش جوانان” در وبسایت “بهائیان ایران” :
https://goo.gl/qpybAs
وبسایت بهائیان ایران (https://t.me/bahaisofiran_official)