در این رابطه در قسمتی از “بیانیۀ جامعۀ بهائی در مورد طبیعت” چنین آمده است:
«…یک قرن پیش حضرت بهاءاالله اعلام داشتند که بشریت وارد عصر جدیدي شده است. این مرحلۀ جدید که توسط تمامی پیامآوران ادیان گذشته به آن وعده داده شده است، سرانجام صلح و روشنگري براي تمامی بشریت به ارمغان خواهد آورد.
اما براي رسیدن به آن نقطه، بشر ابتدا باید یگانگی بنیادین بشریت و همچنین یگانگی خدا و دین را تصدیق نماید. تا آن هنگام که تصدیق عمومی نسبت به این تمامیت و بهم وابستگی وجود نداشته باشد، مشکلات بشریت وخیمتر خواهد شد.
حضرت بهاءالله میفرمایند :«اصلاح و راحت ظاهر نشود، مگر به اتّحاد و اتّفاق» و «فی الحقیقه عالم یک وطن محسوب است و مَن عَلَی الارض(هرکس بر روی زمین است) اهل آن»
مسائل عمدهاي که امروز جنبش زیستمحیطی با آنها مواجه است به همین نکته مرتبط هستند. معضلاتی چون آلودگی اقیانوسها، انقراض گونهها، بارانهاي اسیدي و جنگلزدایی و در سر حد خود، فاجعۀ جنگ اتمی، هیچ کدام مرزي نمیشناسند و همه نیازمند رویکردي فرا ملّی هستند.
اگر چه همۀ ادیان به همکاري و الفتی که براي غلبه بر این تهدیدها لازم است اشاره میکنند، متون و آثار بهائی همچنین داراي هدایاتی در مورد نظم سیاسی جهان نوینی هستند که یگانه راه حل بلند مدت به این مشکلات را ارائه میدهد. …»
” بیانیۀ جامعۀ بهائی در مورد طبیعت” در سال 1987 به دنبال عضویت جامعۀ بهائی به عنوان ششمین دین اصلی در «شبکۀ دین و حفاظت از محیط زیست» در راستای حمایت از اهداف این شبکه منتشر شده است. این شبکه توسط «صندوق جهانی طبیعت» با گردهمآوردن نمایندگانی از ادیان بودائی، مسیحی، هندو، یهودی و اسلام به همراه رهبران زیستمحیطی در سال 1986 تاسیس شد.
برای دانلود ترجمهی متن کامل این بیانیه اینجا کلیک کنید.
وبسایت بهائیان ایران (https://t.me/bahaisofiran_official)