اصول اعتقادی دیانت بهائی

برنامه رادیویی آئین بهائى

آئین بهائى (۳) – خدا از دیدگاه بهائیان

بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : بهائیان به موجب تعالیم دینى خود معتقد به خداى یگانه اند. بنا به اعتقاد بهائیان، پیامبران واسطه بین حق و خلقند، یعنى انسان به واسطه …

آئین بهائى (۱۲) – بقاى روح و حیات بعد از مرگ ق١
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : همان گونه که نوزاد به هنگام تولد، جهان تنگ و تاریک رحم را ترک می‌کند و به جهانى باز و روشن قدم می‌نهد، به همان ترتیب نیز روح پس از مرگ…

آئین بهائى (۱۳) – بقاى روح و حیات بعد از مرگ ق۲
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : آیا انسان پس از مرگ، شعور و شخصیت خود را حفظ می‌نماید و آیا دوستان و منسوبین خود را باز خواهد دید؟ پاسخ تعالیم بهائى به این سوال بسیار صریح است.

آئین بهائى (۱۴) – مقصود از زندگى
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : این موضوع از جمله مسائل مهم همه ادیان به شمار می‌رود. در آثار شریعت بهائى به این موضوع از جهات مختلف توجه شده است.

آئین بهائى (۲۷) – دعا
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : به اعتقاد بهائیان، دعا و مناجات وسیله اى موثر براى…

آئین بهائى (۲۸) – مناجات و مطالعه کتب و آثار مقدّسه و مناجات

بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : خواندن دعا و مناجات در آئین بهائى، متضمن آداب یا حرکات خاصى…

آئین بهائى (۳۲) – اهمیت مشورت در آئین بهائى
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : منظور از مشورت در آئین بهائى، تبادل نظر در محیطى است که مهمترین ویژگى آن رعایت…

آئین بهائى (۴۰) – اهمیت اشتغال به کار
بخشی از کتاب آئین بهائی٬‌ نگرشی کوتاه به تاریخ و تعالیم در این قسمت : از جمله تعالیم دیانت بهائى این است که همه افراد جامعه، اعم از فقیر یا غنى، باید به کسب درآمد مشغول باشند.


رادیو پیام دوست(https://t.me/Persianbms)