از ابتدای پیدایش آئین بهائی در قرن نوزدهم، تعداد فزایندهای از افراد در تعالیم حضرت بهاءالله دیدگاه باورپذیری نسبت به جهانی بهتر را یافتهاند. عدۀ بسیاری، از تعالیمی همچون یگانگی نوع انسان، برابری زن و مرد، رفع تعصبات و تطابق علم و دین، کسب بصیرت نمودهاند و برای به کارگیری اصول بهائی در زندگی و کار خود تلاش کردهاند.
بهائیان با الهام از اصل یگانگی نوع بشر باور دارند که پیشبرد یک تمدن جهانی مرفه از نظر مادی و روحانی نیاز به مشارکت تعداد بیشماری از افراد، گروهها و سازمانهای روشناندیش در طی نسلهای آینده دارد. امروز تلاشهای جامعۀ بهائی برای سهیم شدن در این جنبش در نقاط مختلف در سرتاسر جهان در جریان و به روی همگان باز است.
در کانون تلاشهای بهائیان یک فرآیند بلند مدت جامعهسازی قرار دارد که درصدد است الگوهایی از زندگی و ساختارهایی اجتماعی را پرورش دهد که بر اساس یگانگی نوع انسان بنا شدهاند. یکی از اجزای این تلاشها یک فرآیند آموزشی است که به طور ارگانیک در فضاهای شهری و روستایی در سراسر دنیا شکل گرفته است. فضاهایی در اختیار کودکان، جوانان و بزرگسالان قرار میگیرد تا بتوانند مفاهیم روحانی را بررسی کنند و توانمندی کاربرد این مفاهیم در محیط اجتماعی خود را کسب نمایند. از مشارکت همه فارغ از نژاد، جنسیت یا اعتقادشان استقبال میشود. هزاران هزار نفری که در این فرآیند شرکت دارند هم از علم و هم از میراث روحانی بشر کسب بصیرت میکنند و در شکلگیری دانش جدید سهیم هستند. به مرور زمان توانمندیها برای خدمت در شرایط و بسترهای مختلف در سراسر دنیا پرورش مییابد و به ابتکارات فردی و اقدامات جمعی هر چه پیچیدهتری میانجامد که هدفشان بهبود شرایط اجتماع است. تحول فرد و تحول جامعه همزمان رخ میدهد.
به نگاه نو بپیوندید: @Rethinking