مؤسسات آموزشی دیانت بهائی

آموزه های بهائی در عمل چه شکلی به خود می گیرند؟ قسمت سوم

مؤسسات، نهادها، افراد و سازمان‌های بهائی در فضاهای مختلف از محیط‌های کاری و دانشگاهی تا گردهمایی‌های ملی و بین‌المللی در گفتمان‌های رایج اجتماع خود با هدف سهیم شدن در پیشرفت اجتماع شرکت می‌کنند.

این مشارکت‌ها بصیرت‌هایی از مطالعهٔ ظهور حضرت بهاءالله را مطرح کرده و از تجربهٔ جامعهٔ جهانی بهائی بهره می‌گیرد. در سطح ملی، جوامع در گفتمان‌های هدفمندی همچون برابری زنان و مردان، مهاجرت و وفق‌پذیری، نقش جوانان در تحول اجتماع و همزیستی دینی مشارکت می‌کنند. همان طور که بیت‌ العدل اعظم نوشته‌اند افراد بهائی «از هر سن و پیشینه، کمک‌های ارزشمندی به گفتمان‌های خاص نموده توجه اطرافیانشان را به دیدگاه والایی جلب می‌نمایند که بر اصول و تعالیم ظهور وسیع حضرت بهاءالله استوار است.»

بهائیان ضمن تلاش‌هایشان به این نکته آگاهند که داشتن آرمان‌های والا به معنای مظهر آن‌ها بودن نیست. جامعۀ بهائی ضمن تلاش دوشادوش در کنار دیگران برای وحدت و عدالت نسبت به چالش‌های بسیار پیش رو واقف است و به فرآیند بلند مدت یادگیری که لازمۀ این امر است متعهد است. اعتقاد راسخ بهائیان این است که دین نقشی حیاتی برای ایفا در اجتماع دارد و قوه‌ای منحصر بفرد در شکوفایی استعدادهای بالقوه افراد، جوامع و مؤسسات است.


به نگاه نو بپیوندید: @Rethinking