زندگینامهٔ مؤمنین دیانت بهائی

آگوست فورل

در اول سپتامبر سال 1848 در مورگس، سوئیس متولد شد او پس از تکمیل تحصیلات عالیه در سال 1879 در دانشکده پزشکی دانشگاه زوریخ به عنوان استاد روانپزشک شناخته شد. او به انتشار مقالات در مورد دیوانگی، ریشه های جرم شناسی و اخلاق اجتماعی پرداخت در سال 1912 بر اثر سکته مغزی سمت راست بدنش فلج گردید اما با دست چپ خود نوشت و توانست مطالعات خود را ادامه دهد. پس از شنیدن درباره دیانت بهائی از پسرش در سال 1920 به آئین بهائی ایمان آورد .

فورل یکی از برجسته ترین دانشمندان کشور سوئیس بشمار می آمد. تخصص وی در روان شناسی حشره شناسی و مورچه شناسی و اصلاحات اجتماعی و کتابها و آثارش در تیراژهای بالا بزبان های متعدد منتشر گردیده است که دامنه وسیعی از علوم بشری را در بر میگیرد.
وی پیشرو نهضت اجتناب از مشروبات الکلی و بنیان گذار تعلیم و تربیت و کارآموزی بزرگسالان بود.
قبل از آنکه بدیانت بهائی در آید پیرو فلسفه وحدت بود پس از آشنائی با دیانت بهائی وجدان انسان دوستی و آگاهش چنان تحت تاثیر عقاید و افکار بهائی قرار گرفت که در پذیرفتن آنها تردیدی بخود راه نداد و به صراحت ایمان خود را اعلام می نمود. لوحی از حضرت عبدالبهاء خطاب به پرفسور فورل صادر شده و در آن از اختلاف نظر کسانی که بخداوند اعتقاد دارند و گروه مخالف و بی اعتقادان و نیز مسائلی از قبیل آگاهی و شعور و اراده معنوی و روحانی که مافوق احساس کائنات هست بحث گردیده است.
پرفسور فورل قبل از وفات تقاضا کرد که در مراسم خاکسپاری وصیت نامه اش مبنی بر ایمان به دیانت بهائی قرائت شود او در 27 جولای سال 1931 چشم از عالم خاکی بربست و به جهان بالا شتافت.
یادشان جاوید


کانال تلگرام آموزه های دیانت بهائی
@ayine_bahai01